skip to Main Content

Laat uw woning ontruimen


Maximale bestandsgrootte 15Mb (toegestane bestandstypes: txt pdf doc docx xls xlsx odt ods jpg jpeg)

Schakel ons in voor de ontruiming van de huurwoning

Niemand zit te wachten op een ontruiming van een woning. Toch is het soms noodzakelijk een woning te ontruimen vanwege een huurachterstand. Als de huurder zijn of haar huur weigert te betalen bijvoorbeeld. IncassoDeurwaarder biedt uitkomst. Lukt het de huurder niet de maandelijkse huur op te brengen? Wij starten graag de procedure aangaande de ontruiming van de woning. Uiteraard gaan we daarbij daadkrachtig, professioneel doch respectvol met de huurder om. Schakel ons direct in voor de ontruiming van de huurwoning of koopwoning.

Ontdek onze kosten voor de ontruiming van een woning

Als wij een procedure voor een ontruiming van een huurwoning, vanwege een huurachterstand mogen starten, dan beginnen onze tarieven daarvoor vanaf € 500,-. Dit bedrag is exclusief externe kosten voor bergers, verhuizers en de slotenmaker. Slaagt onze incasso door ons besluit het bedrijfspand of de woning te ontruimen? Dan vragen wij u nog 10% van het te innen bedrag aan ons af te dragen. Voordat de ontruiming echt mag plaatsvinden, moet er minimaal drie dagen gewacht worden nadat de huurder ervan op de hoogte is gesteld. In deze drie dagen kan de niet betalende huurder alsnog proberen de huurachterstand weg te werken.

Vrijblijvend advies

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het incasseren van uw factuur door een gerechtsdeurwaarder?
Neem vandaag nog contact met ons op voor een daadkrachtige oplossing.

Als de procedure voor de ontruiming van de woning gestart is

Soms is de daadwerkelijke ontruiming niet eens nodig. Zodra bekend is bij de huurder dat we de woning willen ontruimen, zorgt eerstgenoemde er, indien mogelijk, voor dat de openstaande factuur alsnog betaald wordt. Lukt het hem of haar niet de openstaande facturen te betalen? Dan gaat onze deurwaarder, samen met een (hulp)officier van Justitie, een slotenmaker en een verhuisbedrijf, de woning ontruimen. Is de huurder niet thuis? Dan zal het slot opengebroken worden en de inboedel meegenomen worden door het verhuisbedrijf. Binnen enkele maanden en tegen betaling kan de huurder zijn spullen weer ophalen.

Laat ons de ontruiming van de koopwoning of huurwoning verzorgen

Bent u in een financieel geschil beland met een eigenaar van een koophuis? Dan kunt u beslag laten laten op zijn roerend én onroerend goed. Vraag ons naar de procedure van een ontruiming van een koopwoning. Elke ontruiming van een woning volbrengen wij snel, vakkundig en doortastend. Bel naar 073-2032225 of stuur een mail naar info@incassodeurwaarder.nl. Dan zorgen wij ervoor dat de ontruiming van de huurwoning of koopwoning dusdanig goed gepland wordt, dat u uw geld alsnog ontvangt van uw schuldenaar.