skip to Main Content

Neem contact op


Maximale bestandsgrootte 15Mb (toegestane bestandstypes: txt pdf doc docx xls xlsx odt ods jpg jpeg)

Over ons Deurwaarderskantoor

Sinds 2005 zijn wij actief in de deurwaardersbranche en zorgen wij dagelijks voor het incasseren van openstaande facturen en het uitvoeren van gerechtelijke procedures. Wij zijn een jong en innovatief bedrijf. Ons doel is om u te helpen bij het verkrijgen waar u recht op heeft.

Wij onderscheiden ons door de persoonlijke aandacht voor uw opdracht, een snelle en daadkrachtige werkwijze en door onze prijsstelling goedkoper in te zetten dan een regulier deurwaarderskantoor. In veel gevallen kunnen wij uw incasso zeer voordelig uitvoeren.

Naast de activiteiten in de deurwaardersbranche zijn wij ook betrokken bij maatschappelijk betrokken projecten zoals het geven van gastcollege’s aan jongeren over de gevolgen van onverantwoord leengedrag. De gastcollege’s worden vaak in samenwerking met de Stichting Weet Wat Je Besteedt verzorgd. Door deze college’s worden jongeren zich meer bewust van de risico’s van het lenen van geld.

Uw voordelen

Full service gerechtsdeurwaarderskantoor
Snelle en daadkrachtige werkwijze
Landelijk netwerk
Overzichtelijk & transparant
Persoonlijke aandacht voor uw vordering
Kwaliteit incasso op basis van No Cure No Pay
7 dagen per week bereikbaar & ruime openingstijden
Professioneel aanspreekpunt voor advocatuur
deurwaarder

Over ons

Neem contact op met ons gerechtsdeurwaarderskantoor

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u een incasso of vonnis liggen? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u vrijblijvend wat wij voor u kunnen betekenen. Wanneer u het contactformulier invult, nemen wij vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.